Koronavirus

Koronavirus

 

Grunnet føringer fra helsedirektoratet, er vi dessverre nødt til å avbryte all undervisning inntil nye føringer foreligger. Kontoret vårt vil holde stengt, men vi er tilgjengelig på tlf, e-post eller messenger om det skulle være noen spørsmål. Når det gjelder førerprøver, så er disse også kansellert fra statens vegvesen inntil videre. Vi kommer tilbake med mer informasjon så snart vi vet noe mer. 

Har du spørsmål så ta kontakt med oss, enten på tlf 715 66000 eller daglig leder på 95863449

Vi beklager dette

Messenger

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler her.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker Halaas Trafikkskole AS. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Halaas Trafikkskole AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn