Trafikalt grunnkurs på nett

Trafikalt grunnkurs på nett

Ettersom det per nå ikke er mulighet for å gjennomføre ordinære trafikale grunnkurs, så har vi satt opp et nettbasert trafikalt grunnkurs over 3 kvelder. Deretter kan du begynne å øvelseskjøre. 

Kurset går over 3 kvelder og er en dispensasjon fra ordinært regelverk. Dette gir deg mulighet til å øvelseskjøre frem til 31.oktober 2020. Forhåpentligvis så er vi tilbake til normale forhold, slik at du kan komme på trafikkskolen og gjennomføre de siste delene av trafikalt grunnkurs (opptreden ved trafikkulykke/førstehjelp - 1 kveld, og trafikant i mørket - 1 kveld

Messenger

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler her.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker Halaas Trafikkskole AS. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Halaas Trafikkskole AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn